Funnygrass,Countryblues,pohoda

Zatím se rýsuje aneb Co nás zřejmě čeká:

20.08.2010 00:00

ROK 2010

   BYLO:  

 

31.prosince 2010 - Silvouš jaksepatří. Kde si ho užijeme zatím nevíme, ale něco nás napadne...konkurs na Silvouše vyhrála Semtěš-"To se hochu těš!" Je to Daliho rejdiště, kde našel klid na svou uměleckou tvorbu i pochopení pro své lumpárny. Je to jediná obec, kde mají dopravní značkou označený přechod pro opilce! Je mi jasné, že pokud tam mají takový smysl pro humor, tak se v Semtěši

 

musí krásně žít nejen Dalimu a Olíkovi...

 

27.listopadu 2010 - Drahomíra, Karlovy Vary - hraní na koncertu k 30 výročí Swing Studia

 

9.listopadu 2010 - Horní Blatná, Faustův Dům, od 20:00

 

16.10.2010 - Chomutov, U Bizona. Konečně si v tomto, pro znalce už skoro legendárním podniku zaknedlíme i my. (Šak už bylo po 30 letech existence Harýků načase!)

 

 18.9.2010 - Trutnov, festival. Už po několikáté jsme pozvaní na tuto akci a už po několikáté tam jedeme a rádi, protože jsou tam fajn lidi, kteří poznali, že my jsme taky fajn!

Tak to mi bylo velmi líto, protože v Trutnově je fajn a díky (lépe řečeno nedíky!) informačnímu šumu to nedopadlo a nejeli jsme. Snad to místní organizátoři nevezmou zle a nezanevřou na nás. Nevím, kde se stala chybka, ale přesto se omlouváme.

 

 XX.9.2010 - Farma Hory - svatba jako řemen. Odpovědný vedoucí Čiko. Neradi se díváme na cizí neštěstí a proto nemáme moc rádi hraní na kárech a svatbách, ale oni nás chtějí a snad nás budou i poslouchat...to se nedá odmítnout.

Pozn. Termín se neustále posouvá a mění, prosťáček by si možná řekl, že nás tam už nechtějí!  :-)

a to se už nedozvíme, protože se tak dlouho vekslovalo s termínem, až se to nehodilo nikomu......ale prý se vzali i bez nás! :-D Blahopřejeme!

 

 23.8.2010 - Loket vernisáž v knihovně. Kdo má představu knižní vazby spojenou s omlácenou učebnicí, tak bude překvapen, jaká paráda to může být, když se do tvoření pustí mistři. MISTŘI!!! tatata MISTŘI!!! (já se už vážně na ten sport dívat nebudu!!!)

 

28.8.2010 - Řevničov, tož tak: měli jsme tam hrát, ale pak se něco skoulelo, cák já vím...ale máme nabídku na příští rok!

 

 

22.5.2010 -cca 17hod- Novorolská Valcha - to je panečku akcička! V krásném prostředí, zajímavé kapely, není to daleko, no neberte to! Pořadatelé jsou fajn, jen by měli ještě zapracovat na počasí...cák je to tak složitý?

 

 

Božínku, není!!! Počasí bylo ef ef ef - jak by řekla moje maminka. Stihli jsme si i zaknedlit a v přilehlé hospodě zhlédnout vítězný finále na mistrovství světa v hokeji. Joj, to bylo maso!

Vystoupení mně osobně pokazil zvukař se svými nervózními kydy. Škoda, že jsem tak slušný nekonfliktní a tolerantní a ostatní zřejmě taky, takže ho nikdo neposlal do prdele, což tímto hrdinně činím teď- ex post.

Hrálo se přes zmíněné peripetie docela fajn, měli jsme i radost z účasti našich dvou Fan klubů, děvčata z Country tanců nám dokonce předaly kytici šeříků, sedět na tanku, tak se cítím jako kdysi kdosi v Praze.

 

 

27.3.2010 - zámek Stránov-co to bude za akci, vůbec netušíme, ale to nám nebrání v těšení. Harýci už hráli i v base na Borech, ale na zámku snad ještě ne :-)  

Bohužel, asi patříme spíš do basy, protože tato akce byla skrečována. Možná se jen nepovedlo pořádně se domluvit a bude to přesunuto na jiný termín... Necháme se překvapit!

 

 23.1.2010 - Javoříčko - odp.vedoucí Hlaváček. Jak je mým zvykem, nic o tom nevím, ale možná se to včas dozvím...

inu, nedozvěděl jsem se, nejel jsem, takže ani nevím, kterak to tam dopadlo...

 

 31.12.2009 - loučení se starým rokem akurát ještě nevíme kde a s kým...a možná už víme! Budeme zřejmě u jedněch dobrých lidiček na polosamotě nad Nejdkem, kteří neodrazili dostatečně razantně naši nabídku na společný silvouš. Sláva jim! Reportáž zde

 


 

Kontakt

František.Kůs

frantisek.kus@volny.cz

Nejedlého 482
363 01 Ostrov
Česká republika
EU
Zeměgule

+420 605858043

Vyhledávání

 

Spáchal: Jeremy Krabat, email: jeremy.h@seznam.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode