Funnygrass,Countryblues,pohoda

Loket nad Plzeň

22.11.2013 09:34

Zvláštní, dříve (hodně dávno dříve :-) ), jsme hráli nejvíc v Plzni, až někteří z nás (kromě plzeňáka Feteho) začali mít plzeňský přízvuk a v naší mluvě se to hemžilo výkřiky: Copa je to? Kdopa to sem dáál? 

Čas oponou trhnul a v Plzni vzpomínají na naše knedlení už jen pamětníci a fajnšmekři. I my jsme přestali sentimentálně myslet na třicítku našich hitů nahraných v plzeňském rozhlase a ti otrlejší z nás si klidně poručí v hospodě Plzeň, aniž by pak nechali slzy téct do půllitru...  

Poslední roky se nejvíc vyskytujeme v královském městě Loket. Má to výhodu, že je to blízko (Fete asi teď nesouhlasí), je to krásný město a hlavně nás tam mají docela rádi. Ačkoliv, kde nás mají neradi? To byla řečnická otázka, neodpovídejte, prosím!

Ve středu 20.11.2013 jsme hráli na trachtaci jedné velké banky v překráááásnééém loketském podniku Sv.Florian. Je to víceúčelové zařízení: hospoda, penzion, muzeum a pivovar v jednom. Prostě nádhera. Hary Phill Band se sešel konečně po předlouhé době komplet a ještě nám pomáhala Květa na klarinet a ságo. Bylo to milé hraní, když HPB potřeboval pauzu, tak nastoupilo trio JFK (Jednotka Františka Kůse aneb Jeremy+František+Květa) Naše vystoupko bylo pochvalně kvitováno, najíst se i napojit nám bylo umožněno, inu, hezké to bylo. Snad bude brzy další příležitost se tam opět ukázat.

Závěrem musím poděkovat Čikovi, který nám tuto akci vlastně spískal, takže: Díky, Čikoune!

Zvláštní mimořádný stálý zpravodaj Jeremy Krab, Loket, Sudety, Europe

Kontakt

František.Kůs

frantisek.kus@volny.cz

Nejedlého 482
363 01 Ostrov
Česká republika
EU
Zeměgule

+420 605858043

Vyhledávání

 

Spáchal: Jeremy Krabat, email: jeremy.h@seznam.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode