Funnygrass,Countryblues,pohoda

RAJSKÝ KONCERT NA SATANCE

02.04.2011 19:51

 

Rajský koncert na Satance

 

 2.4.2011 - Co má Satanka společného s rájem? My, co jsme tam v sobotu  byli, tak to víme! Večer totiž v restauraci s   poetickým  jménem Satanka hráli a zpívali Eliška Ptáčková a       Slávek Hanzlík.

Bylo to úžasný,  seděl jsem na tvrdé židli a nejdříve jsem se         snažil jako dobrý křesťan přestat nenávidět kovboje, který mi       sedíc přede mnou, svým imbecilním kloboukem rušil výhled na     Slávka Hanzlíka, ale pak mne chňapl vodotrysk libozvučných           tónů a bylo mi to egál. Slávek dal k lepšímu i několik zpívaných   kousků a musím říct, že zpívá čím dál víc bluesově (rozumněj:          líp a líp)

Namátkou si vzpomínám jak Slávek vystřihl píseň Džesí Džejms   (přeci ji znáte:...a Jessi ženu svou, tady nechal ubohou...), při poslechu této verze, na rozdíl od známé zprofanované           odrhovačky jsem si v duchu říkal: ještě jednu sloku a další                a znovu refrén, pleas!

 

Eliška, chlápek s tlustým sklem a Slávek

 

Po přestávce se přidala druhá hvězda večera Eliška Ptáčková               a bylo to nadzemské, být kocour, tak předu jak singrovka.         Kovboj se marně snažil clonit, prostě to nestíhal, a tak jsem             mu odpustil, i když...kdyby příště konvertoval od kovbojů                   k judaismu a vyměnil klóbrc za jarmulku...

Eliška prozradila, že na podzim má v plánu schovat se do             studia a natočit novou platňu. Máme se na co těšit! 

Slávek s Eliškou jsou nejenom bouráci, ale i lidi, se kterými              je fajn pobejt

 

Některým fanynkám (Black and White) se hudebním               prožitkem a koktejly rozšířily zorničky!

 

Bylo to fajnové. Díky patří Mírovi Váňovi i jeho kolegovi         Tomášovi Jánevímjaksejmenuje za tuto akci, škoda jen,                  že Satanka přes svoji útulnost není ideální pro takové             produkce - málo míst, špatná viditelnost na účinkující                       (a to nemusí před vámi sedět žádnej kovboj!).                               Tak někdy příště!

 Jeremy Krabat 

Kontakt

František.Kůs

frantisek.kus@volny.cz

Nejedlého 482
363 01 Ostrov
Česká republika
EU
Zeměgule

+420 605858043

Vyhledávání

 

Spáchal: Jeremy Krabat, email: jeremy.h@seznam.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode