Funnygrass,Countryblues,pohoda

Sešli jsme se na Rabí!!!

13.06.2010 11:32

Tak toto je hrad Rabí, který byl v takovém stavu už před naším příjezdem, fakt!

Dámy a pánové! Na rovinu musím konštatýrovat: Kdo tam nebyl, tak může litovat, vlasy si rvát a nos cípem košile utírat! Vše vypuklo v podzemí hradu Rabí, kam Dali se svojí výkonnou ředitelkou svého sekretária a shodou okolností svou ženou Olinkou nainstaloval výstavu  s romantickým názvem:"Kosti a klacky". Krásné exponáty jako například "Člověk dřevěný"; "Lebka ptáka Noha"; "Relikviář Křemílka a Vochomůrky" a další, můžete shlédnout do konce září. Bohužel jsem nezhotovil žádnou fofočku, protože jsem měl na vernisáži plné ruce s konzumací vína a koláčů...

 

Dodatečně zařazuji tři fotky z  výstavy, které mi poskytl náš "Fete": 

 

a tu ho máme! Multimediální drak, na kterém lecjaké dívčí oko spočine se zalíbením, všeuměl, hudebník a hlavně kamarád - Fette. Na vernisáži dal k lepšímu několik zaručených fláků a my jsme na něj byli pyšní.

 

Večer jsme se přesunuli do hospůdky na blízkém náměstí (Rabí miluju, protože je tam všude blízko!), obsadili celou zahrádku a trachtace mohla začít.

 Publikum bylo skvělý, báječný, tolerantní, spolupracující a hlavně bylo složeno ze samých kamarádů, přátel, možná i lásek z dob minulých....(výčet jejich jmen jsem musel vymazat, kdo by taky četl telefonní seznam,že). Přesto jsme moc rádi opět uviděli našeho muže ve Zwieslu Ivana Faltu, kolíky a děvy z Buštěhradu a Žichovic, dvorního fotografa Hardyho, Šerifa, Duchnu, Kosu, Olafa, Kirila, Aleše s celou rodinou, Petra Slámu z Copu, na chvíli přiburácel Míša Laicht-už ani nevím, ze které kapely, mihnul se Hlaváček, na pódiu nám s hraním vypomáhal Bill Nekvapil s Tomíčkem, ostatním se omlouvám, příště je napíšu dvakrát a všechno nekompromisně natáčel pan Moulis s týmem.

 

 

nálada byla jako zdejší publikum - skvělá!

 

zde si vychutnává Krabat svých 10 vteřin slávy při sólové kreaci pro kontrabas a haksajtnu

 

...a vše je pravda, máme to zdokumentýrovaný!

 

V sobotu po snídani, kterou si někteří vytrvalci pletli s pozdní večeří, jsme se nakvartýrovali k blízkému jezu na Otavě, vykoupali se (někteří i nedobrovolně, viz foto), slunili jsme se, Aleš s Davidem nám hráli sladkobolný bluegrass, a jak prohlásil Dalibor Guru Nesnídal: "Hezky si tu meditujeme, popíjíme, posloucháme příběhy, může být něco lepčího'?" Kdo tam byl, tak odpověď zná!

 

Pamatujete se na seriál Mladí a neklidní? Zde zříte parafrázi Staří a klidní!

 

Kiril při překonávání toku tak dlouho podceňoval fyzikální zákony až skončil pod jezem a ani dlouhé přemlouvání ho nepřesvědčilo,aby to zopakoval pro potřeby dokumentace.

 

a na závěr drobet optimistické  "EROTIKY" !

 

 Jeremy Krabat

Diskusní téma: Sešli jsme se na Rabí!!!

Datum 15.06.2010
Vložil Nekvapil
Titulek Souhlasim

Bobe dík,škoda jen,že jsme se nemohli zdržet do drhého dne a užít si taky trochu meditace.Ohaj

Datum 15.06.2010
Vložil Anina
Titulek Neopakovatelné!

Já tam taky byla a musím říct, že zážitky byly z kategorie "paráda" a "pohoda". Opravdu tam bylo fajn a jen si přeju, aby i neopakovatelné šlo občas zopakovat. Těším se :o)))

 

Kontakt

František.Kůs

frantisek.kus@volny.cz

Nejedlého 482
363 01 Ostrov
Česká republika
EU
Zeměgule

+420 605858043

Vyhledávání

 

Spáchal: Jeremy Krabat, email: jeremy.h@seznam.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode